A Project Management Institute közzétette az Intézetet 2020-tól irányító igazgatótanács tajainak névsorát

Philadelphia--()--A projekt-, program- és portfóliómenedzsment terén tevékenykedő szakmai szervezeteket tömörítő, vezető, nemzetközi szövetség, a Project Management Institute (a továbbiakban "PMI") ma közzétette az Intézetet 2020-tól irányító igazgatótanács tagjainak névsorát. A PMI-t irányító testület tagjait a szövetség tagszervezetei választják meg, és megbízatásuk három évre szól. A testület tagjai által a tagok közül megválasztott négy igazgató tölti be a PMI vezető tisztviselőinek és bizottságai elnökének szerepét:

Az Irányító Bizottság tagjai 2020-ban a következők lesznek:

• A PMI igazgatóságának elnöke: Anthony (Tony) Appleby, MBA, PMP*
  • A Stratégiai Felügyelő Bizottság (Strategy Oversight Committee) elnöke: Tejas Sura, MS, MBA, PMP, PfMP**
  • A Felügyelő Bizottság (Audit Committee) elnöke: Galen Townson, PMP
  • A Javadalmazási Bizottság (Compensation Committee) elnöke: Caterina (Cathy) La Tona, BCS, PMP, PfMP

A 2020 - 2022-es időszakra az igazgatóság tagjaként megválasztott új igazgató:

• Anca Slușanschi, MSc, PMP, ICP-APM***

A 2020 - 2022-es időszakban továbbra is az igazgatótanács tagjaiként tevékenykedő igazgatók a következők:

• Anthony (Tony) Appleby, MBA, PMP
  • Randall T. (Randy) Black, P.Eng., PMP
  • J. Davidson Frame, PhD, PMP, PMI Fellow
  • Teresa A. (Terri) Knudson, MBA, PMP, PgMP****, PfMP
  • Caterina (Cathy) La Tona, BCS, PMP, PfMP
  • Beth Partleton, PMP, PMI Fellow
  • LuAnn Piccard, PMP
  • Jennifer Tharp, PMP
  • Roberto Toledo, MBA, PMP
  • Galen Townson, PMP
  • Tejas Sura, MS, MBA, PMP, PfMP

Amit a Project Management Institute-ról (PMI) tudni kell…

A Project Management Institute (Projektmenedzsment Intézet [PMI]) a projekt-, program- és portfóliómenedzsmentet hivatásuknak tekintő szakemberek vezető nemzetközi szakmai szövetsége. Az 1969-ben alapított PMI a szakma több mint hárommillió képviselőjét támogatja világszerte értékes, globális érdekképviseleti szolgáltatások nyújtása, együttműködési projektek szervezése, szakmai képzés biztosítása és kutatások végzése révén, hogy felvértezze őket azokkal a képességekkel és tudással, amelyre szükségük lesz a jövő gazdaságában, az ún. "projektgazdaságban", amelyben a munka és az egyének egyaránt projektek köré fognak szerveződni. A 2019-ben fennállásának 50. évfordulóját ünneplő szervezetünk szinte a világ minden országában segíti a projekt-, program- és portfóliómenedzserek szakmai előmenetelét, támogatja a szervezetek sikeres fejlesztését és világszerte elismert szabványok, tanúsítványok kiadásával, szakmai erőforrások és eszközök rendelkezésre bocsátásával, tudományos kutatások végzésével, publikációk megjelentetésével, szakmai továbbképzési tanfolyamok szervezésével és hálózatépítési lehetőségek biztosításával igyekszik hozzájárulni a szakma fejlődéséhez. A PMI család tagja, a ProjectManagement.com olyan globális online közösségeket hoz létre, amelyek révén még több erőforrás, még jobb eszközök, még nagyobb hálózatok és bővebb lehetőségek állnak rendelkezésre a szakma képviselői számára. Látogasson el hozzánk a www.PMI.org vagy awww.projectmanagement.com internetes címen, és kövessen minket a Facebookon (www.facebook.com/PMInstitute) vagy a Twitteren: @PMInstitute..

* PMP = Project Management Professional

** PfMP = Portfolio Management Professional

*** ICP-APM = ICAgile Certified Professional in Agile Project Management

**** PgMP = Program Management Professional

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Mary Ortega
mary.ortega@pmi.org