TMD Security en Gunnebo brengen whitepaper uit over bescherming van de samenleving tegen ATM-plofkraken

AMSTERDAM--()--TMD Security heeft vandaag de release aangekondigd van een nieuwe whitepaper, ‘Protecting society from ATM explosive attacks’, gemaakt met Gunnebo, een toonaangevende fabrikant van ATM-kluizen. Het artikel benadrukt dat de onbeschermde bankbiljetten in de geldautomaat de hoofdoorzaak zijn van het escalerende wereldwijde probleem van ATM-geweld. De aanbevolen oplossing is een passieve inkt besmeuring technologie op papiergeld om 'de hoofdprijs te bederven' en de crimineel af te schrikken in combinatie met hoogbeveiligde kluizen om te beschermen tegen traditionele aanvallen op geldautomaten.

Volgens EAST (European Association for Secure Transactions) werden in 2018 in Europa meer dan 1.000 ATM-plofkraken gemeld. In andere regio's, zoals Zuid-Afrika en Latijns-Amerika, zijn ATM-plofkraken dagelijks nieuws.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Claire Shufflebotham
c.shufflebotham@tmdsecurity.com
+44 (0)7791 091876

Release Summary

More than 1,000 ATM explosive attacks last year threatened public safety in Europe. A new whitepaper provides insight on the solution to the problem.

Contacts

Claire Shufflebotham
c.shufflebotham@tmdsecurity.com
+44 (0)7791 091876