Murray Energy Corporation gaat verdraagzaamheidsovereenkomsten aan met haar geldschieters

ST. CLAIRSVILLE, Ohio--()--Murray Energy Corporation (“Murray Energy” of “the Company”) kondigde vandaag aan dat het verdraagzaamheidsovereenkomsten met geldschieters die meer dan 50% van uitstaande leningen in het kader van zijn Superpriority Credit and Guaranty Agreement en met geldschieters die meer dan 50% van uitstaande leningen in het kader van zijn ABL en de kredietfaciliteiten van de VAARL houden is aangegaan. Murray Energy heeft ook aangekondigd dat het ervoor heeft gekozen om de op 30 september 2019 verschuldigde afschrijvingen en rentebetalingen niet te verrichten zoals voorzien in haar Superpriority Credit and Guaranty Agreement.

Onder de voorwaarden van de verdragen zijn de geldschieters overeengekomen af te zien van het uitoefenen van alle voor hen beschikbare rechtsmiddelen met betrekking tot wanbetaling die voortvloeit uit de gemiste afschrijving en rentebetalingen op 30 september 2019.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jason D. Witt
(740) 338-3100 (phone)
media@coalsource.com

Contacts

Jason D. Witt
(740) 338-3100 (phone)
media@coalsource.com