Seoul Semiconductor SunLike-serie Natural Spectrum LED's aangenomen door het Britse verlichtingsmerk WILA voor mensgerichte verlichting in kantoor- en onderwijsgebouwen

Visic® with SunLike Series natural spectrum LEDs (Graphic: Business Wire)

OXFORD, England--()--Seoul Semiconductor Co., Ltd. (KOSDAQ 046890), een belangrijke wereldwijde innovator van LED-producten en technologie, kondigde aan dat WILA Lighting, specialisten in gepersonaliseerde verlichtingsoplossingen, behorende bij The Nordeon Group met thuisbasis in Oxfordshire, Verenigd Koninkrijk, Seoul Semiconductor's SunLike Series natural spectrum LEDs gaan gebruiken voor voor VisicĀ®, de nieuwe productlijn van WILA.

WILA heeft VisicĀ® ontwikkeld, een uniek vormgegeven plafondinbouwarmatuur met een mensgerichte lichtplanning die nauw aansluit bij het spectrum van natuurlijk zonlicht. De technologie verlaagt de blauwe lichtpiek tot een niveau dat vergelijkbaar is met de spectrale curve van het zonlicht, om zo de bij conventionele LED's gebruikelijke verspreide reflectie en verblinding te verminderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Seoul Semiconductor Inc.
Jeonghee Kim
Tel: +82-70-4391-8311
Email: jeonghee.kim@seoulsemicon.com

Contacts

Seoul Semiconductor Inc.
Jeonghee Kim
Tel: +82-70-4391-8311
Email: jeonghee.kim@seoulsemicon.com