A BitHarp meghosszabbította a nemrégiben piacra került bányászgépeire vonatkozó 3 plusz 1 promóciós ajánlatát

Wellington, Új-Zéland--()--A BitHarp örömmel jelenti be, hogy meghosszabbítja a gyors megtérülést biztosító bányászgépeire vonatkozó, rendkívül sikeres '3 plusz 1 promóciós ajánlatát'. A mindössze néhány héttel ezelőtt elindított különleges promóció rendkívül sikeresnek bizonyult a kriptovaluta-bányászat iránt lelkesedők körében. Az érdeklődők igényére reagálva a vállalat most meghosszabbítja kedvezményes ajánlatát október 12-ig.

Az új-zélandi székhelyű szervezet, a BitHarp nemrégiben került az érdeklődés középpontjába a globális kriptovaluta ágazatban a közelmúltban kiadott két bányászgépének (mining rig), a Lyre Minernek és a Harp Minernek köszönhetően. Mindkét bányászgépet a kriptovaluta-bányászat terén kevés ismerettel rendelkező átlagemberek igényeinek figyelembe vételével tervezték, így a piacon lévő sok száz bányászgéppel ellentétben, melyek használata nagy tudást és kiterjedt tapasztalatokat igényel, a www.BitHarp.com két termékét olyanok is működtethetik, akik még csak most vágnak bele a kriptovaluta-bányászatba. Az otthoni használatra is alkalmas, előre konfigurált bányászgépeket csak csatlakoztatni kell az elektromos hálózatra, és már meg is kezdhető velük a bányászat.

A BitHarp mining rigjeinek egyszerű használhatóságán felül arról is gondoskodott, hogy ügyfeleinek megfelelő nyereséget is biztosítsanak a termékek: mindkét bányászgép olyan kiemelkedően magas hash rátát biztosít, amely még az ágazat sokat tapasztalt, profi bányászait is meglepte. Sőt mit több, a 600 watt energiafogyasztású Lyre Miner és a 2400 wattot fogyasztó Harp Miner a jelenleg a piacon elérhető legkisebb energiaigényű mining rigek közé tartozik.

A BitHarp két termékével Bitcoin, Litecoin, Ethereum és Dash bányászható az alábbiakban összefoglalt hash rátákkal:

Bitcoin: 335 TH/s (Lyre Miner) és 2000 TH/s (Harp Miner)

Litecoin: 55 GH/s (Lyre Miner) és 300 GH/s (Harp Miner)

Ethereum: 14 GH/s (Lyre Miner) és 75 GH/s (Harp Miner)

Dash: 9 TH/s (Lyre Miner) és 50 TH/s (Harp Miner)

"Számos telefonhívást és e-mail üzenetet kaptunk, melyekben ügyfeleink arra kértek, hogy hosszabbítsuk meg '3 plusz 1' promóciós ajánlatunkat" - nyilatkozta a BitHarp szóvivője. "Ezért nagy örömmel jelentem be, hogy az ajánlat október 12-ig lesz érvényben."

A Lyre Miner és a Harp Miner mining rigekről további információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: https://www.bitharp.com/.

Amit a BitHarpról tudni kell…

A BitHarp egy új-zélandi székhelyű, rendkívül nagy teljesítményű és rugalmasan használható kriptovaluta-bányászgépeket gyártó vállalat, melynek mining rigjei azzal a céllal készülnek, hogy a befektetők számára minél könnyebbé és nyereségesebbé tegyék a kriptovaluta-bányászatot.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Média:
Alexa Zimine