Conrad New York Midtown Debuteert in het hart van Manhattan

Het 562-Suite-Only Hotel beschikt over Central Park Views, Best-in-Class voorzieningen en een Signature Restaurant en Bar

Penthouse on 54 (Photo: Conrad New York Midtown)

NEW YORK & MCLEAN, Va.--()--Conrad Hotels & Resorts, Hilton’s (NYSE:HLT) wereldwijde luxe hotelmerk, kondigt vandaag de opening aan van het 54 verdiepingen tellende, 562-suite Conrad New York Midtown, waarmee het zijn uitgebreide portfolio van luxehotels wereldwijd uitbreidt. Dit is het tweede pand van het merk in New York City en ligt op 151 West 54e St., de voormalige locatie van The London NYC.

Na een volledige renovatie van het hotel lijken de suites meer op een grootstedelijke pied-a-terre dan op een traditionele NYC-hotelkamer. Ontwerpelementen, programmering en curatie van het hotel zijn van nature residentieel en nodigen gasten uit om te ervaren hoe het zou voelen om in Manhattan te wonen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Senka Suljic-Sosa, senka.suljic-sosa@conradhotels.com

The Door | conradny@thedooronline.com

Contacts

Senka Suljic-Sosa, senka.suljic-sosa@conradhotels.com

The Door | conradny@thedooronline.com