GSMA kondigt definitieve event line-up aan voor langverwachte 2019 “MWC Los Angeles, in Partnership With CTIA”

Boingo, GeSI, HP Enterprise, LA Sports and Entertainment Commission, de burgemeester van LA, National Renewable Energy Laboratory, Sprint en Warner Bros. Entertainment verzorgen keynotes

ATLANTA, Ga.--()--GSMA kondigde vandaag definitieve updates voor MWC19 Los Angeles, met inbegrip van nieuwe high-profile essentiële sprekers, exposanten en details van het event aan. Het vindt plaats het Los Angeles Convention Center van 22 tot en met 24 oktober. MWC19 Los Angeles zal de mobiele technologiesector bijeenroepen om het nieuwe tijdperk van Intelligent Connectivity, mogelijk gemaakt door 5G, te demonstreren.

“De GSMA is er trots op de sector bijeen te roepen op MWC – ‘s werelds belangrijkste evenementen op het gebied van mobiele technologie. Onze show in Los Angeles blijft aan kracht winnen en zal zeer spannend zijn”, aldus John Hoffman, CEO, GSMA Ltd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts:
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

For the GSMA:
Alicia Bardaro
ABardaro@webershandwick.com
617.520.7015

Contacts

Media Contacts:
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

For the GSMA:
Alicia Bardaro
ABardaro@webershandwick.com
617.520.7015