FLIR introduceert Raymarine DockSense Alert

DockSense Alert stelt elke booteigenaar in staat om te profiteren van Intelligente Docking-technologie

DockSense Alert for boats is similar to driver-assist capabilities of today’s modern automobiles. It detects, displays, and alerts the captain to obstacles around the boat using FLIR machine vision camera technology and video analytics. (Photo: Business Wire)

ARLINGTON, Va.--()--FLIR Systems (Nasdaq: FLIR) kondigt vandaag Raymarine DockSense™ Alert aan, een nieuwe toevoeging aan Raymarine’s lijn van intelligente aanlegplaatstechnologie die ontworpen is voor een breder scala aan schepen. Raymarine DockSense, onthuld in het begin van 2019, is de eerste intelligente objectherkennings- en bewegingsdetectie-ondersteunde aanlegplaatsingsoplossing van de recreatieve scheepvaartsector. Gebaseerd op deze gepatenteerde technologie kan DockSense Alert op elke boot worden geïnstalleerd om kapiteins te helpen hun omgeving veilig in de gaten te houden en hun boten met vertrouwen aan te meren.

Vergelijkbaar met de mogelijkheden voor hulp aan de bestuurder van moderne auto’s van nu, detecteert, toont en waarschuwt DockSense Alert de kapitein voor obstakels rond de boot met behulp van FLIR machine vision cameratechnologie en video-analyse.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Tim McDowd
Phone: 503-498-3146
Email: tim.mcdowd@flir.com

Investor Relations:
Lasse Glassen
Addo Investor Relations
Phone: 424-238-6249
Email: lglassen@addoir.com

Contacts

Media:
Tim McDowd
Phone: 503-498-3146
Email: tim.mcdowd@flir.com

Investor Relations:
Lasse Glassen
Addo Investor Relations
Phone: 424-238-6249
Email: lglassen@addoir.com