BAI kondigt de winnaars van de Global Innovation Award 2019 aan

Winnaars weerspiegelen innovatie in de financiële dienstverlening met behulp van AI, blockchain, procesverbetering, digitale marketing en meer uit de hele wereld

CHICAGO--()--Vandaag kondigde BAI de winnaars van 2019 aan voor de BAI Global Innovation Awards, het meest prestigieuze prijzenprogramma voor de onthulling van transformatieve oplossingen in de financiële dienstverlening wereldwijd.

De winnaars van de BAI Global Innovation Awards werden geselecteerd door de Innovation Circle, een panel van wereldwijde innovatie-experts en -leiders. Elke nominatie werd zorgvuldig geëvalueerd op basis van originaliteit en impact. De winnaars weerspiegelen positieve stappen die zijn gezet in de richting van een betere klantervaring en opmerkelijke prestaties op het gebied van efficiëntie en winstgevendheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Holly Hughes
hhughes@bai.org
+1-312-683-2305

Contacts

Holly Hughes
hhughes@bai.org
+1-312-683-2305