A WeWork visszavonja az S-1 formanyomtatványon benyújtott bejegyzési kérelm

New York--()--A WeWork az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [SEC]) az augusztus 14-én az S-1 formanyomtatványon benyújtott bejegyzési kérelem visszavonására vonatkozó kérelmet nyújt be a SEC-hez.

Artie Minson és Sebastian Gunningham társ-vezérigazgatók ezzel kapcsolatosan a következőket nyilatkozták: "Úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a vállalat első nyilvános tőzsdei részvénykibocsátását annak érdekében, hogy erőfeszítéseinket fő üzleti tevékenységünkre összpontosítsuk, amely továbbra is biztos alapokon áll. Az eddigiekhez hasonlóan elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy szolgálatára álljunk tagjainknak, vállalati ügyfeleinknek, bérbeadó partnereinknek, alkalmazottainknak és részvényeseinknek. Szándékunkban áll a WeWork-öt tőzsdén jegyzett részvénytársaságként működtetni a jövőben, és nagy várakozással tekintünk a nyilvános részvénypiacra való jövőbeli ismételt belépés elé."

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Jimmy Asci / Gwen Rocco
press@wework.com