Nowe koparki BitHarp wprowadzają zamieszanie na rynku kryptowalut

WELLINGTON, Nowa Zelandia--()--będące od niedawna w sprzedaży specjalnie zaprojektowane koparki kryptowalut Lyre Miner i Harp Miner produkcji BitHarp Group Limited wprowadziły prawdziwe zamieszanie na dynamicznie rozwijającym się międzynarodowym rynku kryptowalut (www.bitharp.com). Produkty te są skierowane nie tylko do weteranów branży kryptowalut, posiadających rozległą wiedzę i doświadczenie w tym zakresie, ale także do entuzjastów i drobnych inwestorów, którzy dzięki nowemu rozwiązaniu będą mogli zbić fortunę.

W ciągu minionych lat technologie wydobycia kryptowalut zostały znacznie udoskonalone, jednak ze względu na wysoce techniczny charakter branży, dostęp do niej miały dotychczas wyłącznie osoby znające się na technologii. Firma BitHarp zmieniła ten stan rzeczy, opracowując dwie prekonfigurowane koparki, które wystarczy podłączyć do zasilania, by z łatwością rozpocząć wydobywanie kryptowalut.

W ciągu niespełna miesiąca, w nadziei na osiągnięcie znacznych zysków z inwestycji, po koparki Lyre Miner i Harp Miner sięgnęli liczni użytkownicy nieposiadający wiedzy technicznej ani doświadczenia w branży. Nie byłoby to możliwe, gdyby nie ponadprzeciętna szybkość obliczania haszy (ang. hash rate), jaką oferuje sprzęt stworzony przez BitHarp Group Limited. Jednocześnie ze względu na niskie zużycie energii, odpowiednio 600 W i 2400 W, koparki Lyre Miner i Harp Miner należą obecnie do najbardziej wydajnego energetycznie sprzętu wydobywczego na rynku.

Koparkami Lyre Miner i Harp Miner można wydobywać kryptowaluty Bitcoin, Ethereum, Litecoin i Dash z następującą szybkością obliczania haszy:

Koparka Lyre: 335 TH/s dla Bitcoin, 55 GH/s dla Litecoin, 14 GH/s dla Ethereum i 9 TH/s dla Dash

Koparka Harp: 2000 TH/s dla Bitcoin, 300 GH/s dla Litecoin, 75 GH/s dla Ethereum i 50 TH/s dla Dash

Ze względu na niskie poziomy emisji ciepła i hałasu z koparek BitHarp można korzystać w warunkach domowych. Co więcej, w przeciwieństwie do wielu innych koparek dostępnych na rynku Lyre i Harp nie zajmują wiele miejsca. BitHarp aktualnie prowadzi kampanię promocyjną obejmującą oba produkty, w ramach której osoby kupujące trzy koparki czwartą dostają gratis. Promocja trwa do 2 października.

Więcej informacji na temat koparek Kyre i Harp można znaleźć na stronie: https://www.bitharp.com/

BitHarp: Mieszcząca się w Nowej Zelandii firma BitHarp produkuje koparki kryptowalut, które odznaczają się najwyższą wydajnością i elastycznością, zapewniając łatwość użytkowania i wysokie zyski dla inwestorów.

Alexa Zimine
e-mail: alexa@bitharp.com