A BitHarp új kriptovaluta-bányászati technológiája diszruptív hatást gyakorol a kriptovaluta-bányászati piacra

Wellington, Új-Zéland--()--A gyorsan fejlődő globális kriptovaluta-bányászati piacon manapság mindenki a BitHarp Group Limited (www.bitharp.com) által nemrégiben megjelentetett két különleges tervezésű mining rigről (bányászgép), a Lyre Minerről és a Harp Minerről beszél. Ahelyett, hogy kizárólag az igen tapasztalt és a kriptovaluta-bányászati technológiát rendkívül jól ismerő, profi bányászokra összpontosított volna, a cég e két termékét azzal a céllal alkotta meg, hogy mining rigjei segítségével a kriptovaluta-bányászat iránt érdeklődő lelkes kezdők és a bányászattal csak mellékesen foglalkozó, korlátozott pénzügyi forrásokkal rendelkező magánszemélyek is jelentős nyereséget érhessenek el a kriptovaluta-bányászattal.

Az utóbbi években a kriptovaluta-bányászati technológiai rohamléptekkel fejlődött. Ugyanakkor azonban a terület speciális technikai tudást igénylő volta miatt a kevés technikai ismerettel rendelkezők számára nem vagy alig volt lehetséges a piacra való belépés. A BitHarp ezt a helyzetet változtatta meg azzal, hogy két olyan, előre konfigurált mining riget fejlesztett ki, amelyeket csak csatlakoztatni kell az elektromos hálózatra, és máris elkezdhető velük a kriptovaluta-bányászat.

A Lyre Minerrel és a Harp Minerrel, melyek alig egy hónapja vannak a piacon, már számos technikai háttérrel nem rendelkező általános felhasználó ér el igen jó befektetési megtérülést, amelyet a termékek kiemelkedően magas hash rátája tesz lehetővé. A mining rigek energiafogyasztása ugyanakkor igen alacsony (600 W a Lyre Miner és 2400 W a Harp Miner esetében), melynek köszönhetően a két gép a piacon a legjobb energiahatékonysággal rendelkező bányászati hardvernek számít.

A Lyre Minerrel és a Harp Minerrel Bitcoin, Ethereum, Litecoin és Dash bányászható a következő hash rátákkal:

Lyre Miner: 335 TH/s a Bitcoin esetén, 55 GH/s a Litecoin esetén, 14 GH/s az Ethereum esetén és 9 TH/s a Dash esetén

Harp Miner: 2000 TH/s a Bitcoin esetén, 300 GH/s a Litecoin esetén, 75 GH/s az Ethereum esetén és 50 TH/s a Dash esetén

A BitHarp bányászgépei alkalmasak otthoni használatra is, mivel igen kevés hőt termelnek, és szinte zajtalanul működnek. Továbbá a piacon lévő több száz bányászgéppel ellentétben sem a Lyre Minernek, sem a Harp Miner nincs nagy helyigénye. A BitHarp jelenleg 3 plusz 1 promóciós kampány keretében kínálja mindkét termékét október 2-ig.

A Lyre Miner és a Harp Miner mining rigekről további információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: https://www.bitharp.com/

Amit a BitHarpról tudni kell…

A BitHarp egy új-zélandi székhelyű, rendkívül nagy teljesítményű és rugalmasan használható kriptovaluta-bányászgépeket gyártó vállalat, melynek mining rigjei azzal a céllal készülnek, hogy a befektetők számára minél könnyebbé és nyereségesebbé tegyék a kriptovaluta-bányászatot.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Alexa Zimine
alexa@bitharp.com