Revolut kiest Visa als leidende uitgiftepartner voor snelle wereldwijde expansie

Visa en Revolut breiden succesvolle samenwerking in Europa uit en voegen wereldwijd 24 nieuwe markten toe om de consument meer keuze en flexibiliteit te bieden op het gebied van persoonlijk financieel management

Leveraging Visa’s brand, scale and global acceptance footprint, Revolut will be able to bring its product offerings to five new regions, reaching 24 new markets, for a total of 56 markets globally. (Graphic: Business Wire)

SAN FRANCISCO & LONDEN--()--Visa (NYSE:V) en Revolut, de toonaangevende fintech in Europa, kondigen vandaag een nieuwe overeenkomst aan die Revolut zal helpen haar activiteiten wereldwijd uit te breiden. Door gebruik te maken van het merk, de schaal en de wereldwijde acceptatiegraad van Visa, zal Revolut in staat zijn haar productaanbod naar vijf nieuwe regio’s te brengen en 24 nieuwe markten te bereiken, voor een totaal van 56 markten wereldwijd. Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal Revolut in het kader van de wereldwijde uitbreiding voornamelijk Visa-kaarten uitgeven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Visa
Sheerin Salimi
shesalim@visa.com

Revolut
Chad West
chad@revolut.com

Contacts

Visa
Sheerin Salimi
shesalim@visa.com

Revolut
Chad West
chad@revolut.com