Rychlá návratnost vložené investice se zařízeními na domácí těžbu kryptoměn od firmy BitHarp

WELLINGTON, Nový Zéland--()--Společnost BitHarp Group Limited ( www.BitHarp.com ), zkušený výrobce hardware pro těžbu kryptoměn je nyní oblíbená značka mezi lidmi, kteří chtějí těžit kryptoměny z pohodlí svého domova. Zařízení na těžbu kryptoměn Lyre Miner a Harp Miner přinesla novou éru v oblasti těžby kryptoměn, díky hardwarovým technologiím, které se jen minimálně zahřívají, vynikají nízkou hlučností a lze je snadno provozovat i v domácích stísněných podmínkách.

Uživatelé mohou navíc okamžitě začít těžit a generovat zisk, protože tento hardware je dodáván v přednastavené formě a stačí je jen zapojit, vybrat si kryptoměnu, kterou chtějí těžit a zadat příslušné údaje.

Největší výhodou hardwarových zařízení pro těžbu kryptoměn Lyre Miner a Harp Miner je jejich schopnost generovat okamžitý zisk pro všechny uživatele. Je to dáno vysokou hashovací kapacitou, která je v tomto ohledu prakticky nejlepší na trhu. Hashovací kapacita je parametr, podle kterého se měří výkon zařízení na těžbu kryptoměn. Pro těžaře znamená vyšší hashovací kapacita možnost zvýšit zisk a získat tak investici rychleji zpět. Navíc zařízení Lyre Miner a Harp Miner vynikají nízkou spotřebou energie, což rovněž přispívá k rychlejší návratnosti investice.

Níže uvádíme hashovací kapacity zařízení Lyre Miner a Harp Miner pro jednotlivé kryptoměny.

Bitcoin: 335 TH/s (Lyre Miner) & 2000 TH/s (Harp Miner)

Litecoin: 55 GH/s (Lyre Miner) & 300 GH/s (Harp Miner)

Ethereum: 14 GH/s (Lyre Miner) & 75 GH/s (Harp Miner)

Dash: 9 TH/s (Lyre Miner) & 50 TH/s (Harp Miner)

BitHarp je jednou z prvních firem na trhu, která vyrábí produkty vhodné i pro příležitostné zájemce o těžbu kryptoměn, kteří chtějí těžit z pohodlí domova, ale nemají žádné znalosti či zkušenosti," řekl Daniel Cox, technický ředitel firmy BitHarp. “Zařízení Lyre Miner a Harp Miner umožňují začít těžit snadno a za přijatelnou cenu. Je pro nás velikou ctí, že se tak velké množství začínajících těžařů rozhodlo těžit kryptoměny z domova s pomocí zařízení firmy BitHarp.”

Více informací o zařízeních Lyre Miner a Harp Miner najdete na webových stránkách https://www.bitharp.com/

O společnosti BitHarp: BitHarp je novozélandský výrobce nejvýkonnějších a nejflexibilnějších zařízení na těžbu kryptoměn, jejichž cílem je investorům těžbu kryptoměn maximálně usnadnit a zajistit jim vyšší zisk.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Alexa Zimine
alexa@bitharp.com