A WeWork igazgatósága bejelentette, hogy változások történtek a vezetői csapatban

New York--()--A WeWork igazgatósága ma bejelentette, hogy a következő változásokra került sor a vállalat vezetői csapatában: a társalapító Adam Neumann úgy döntött, lemond a vezérigazgatói posztról, és a továbbiakban nem ügyvezetői státuszú elnökként segíti az igazgatóság munkáját. A WeWork korábbi társelnöke és pénzügyi vezetője, Artie Minson és Sebastian Gunningham, a korábbi elnökhelyettes társ-vezérigazgatókként fogják irányítani a vállalatot. E változások azonnali hatályúak.

Adam Neumann a következőket nyilatkozta: "A WeWork társalapítójaként nagyon büszke vagyok erre a csapatra és arra a hihetetlen vállalatra, amelyet az elmúlt évtizedben kiépítettünk. Globális platformunk most már 111 városra terjed ki 29 országban, és több mint 527000 tagot szolgálunk ki minden nap. Bár cégünk sikere töretlen, az utóbbi hetekben engem célzó vizsgálódások most már olyan jelentős mértékben vonják el a figyelmemet, hogy úgy döntöttem, a vállalat érdekében lemondok vezérigazgatói pozíciómróI. Köszönöm kollégáimnak, tagjainknak, bérbeadó partnereinknek és befektetőinknek, hogy továbbra is hisznek ebben a nagyszerű vállalkozásban."

Artie Minson és Sebastian Gunningham elmondták: "Szeretnénk megköszönni Adamnek, hogy megálmodta a WeWorköt, és hogy rendkívüli lelkesedéssel dolgozott a WeWork kiépítésén az elmúlt 9 évben. Innovatív tagsági modellünk, gyönyörű belső tereink és leleményes közösségi szolgáltatásaink nyomán az embereknek és a vállalkozásoknak szerte a világon gyökeresen megváltozott a véleménye arról, hogyan is kellene kinéznie és működnie a munkahelyeknek. Hihetetlen megtiszteltetés, hogy irányíthatjuk a WeWorköt a vállalat történetének e fontos pillanatában. Alaptevékenységünk továbbra is biztos alapokon áll, és meg fogjuk tenni a megfelelő lépéseket ahhoz, hogy továbbra is biztosítsuk a WeWork gyors növekedését, nyereségességét és a tagjainak nyújtott egyedi szolgáltatási élményt, és ugyanakkor megvizsgáljuk, hogy mi lenne a legoptimálisabb időzítés az első nyilvános tőzsdei részvénykibocsátásra. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy tagjainknak, partnereinknek, alkalmazottainknak és részvényeseinknek további sikereket biztosítsunk a velünk való együttműködés keretében."

Bruce Dunlevie, az igazgatóság tagja, a Benchmark egyik tulajdonosa és a WeWork egyik első befektetője hozzátette: "Adam irányította ennek a globális platformnak a létrehozását, amely napról napra számos szolgáltatással támogatja tagjait, és amely kevesebb mint tíz év alatt (a jelenlegi adatok szerint) egy több mint 4 milliárd USA dollár bevételt elérő vállalattá nőtte ki magát. Adam és a WeWork csapata forradalmasították azt a módot, ahogyan az alkalmazottak és a vállalatok a munkavégzést megközelítik, és innovatív megoldásokat vezettek be az ingatlanpiacon. Izgatottan várom, hogyan fejlődik tovább a WeWork, és örömömre szolgál, hogy Adamtól Artie és Sebastian veszi át a stafétabotot, hogy átvezessék a vállalatot a következő növekedési szakaszba."

Lew Frankfort, igazgatósági tag a következőket nyilatkozta: "Adam az a ritka vállalkozó, aki rendelkezik a képzelőerővel és a lelkesedéssel ahhoz, hogy felismerjen egy fantasztikus üzleti lehetőséget, kialakítsa a kiaknázását biztosító koncepciót, majd lankadatlan munkával meg is valósítsa a terveit. Adam a történelem egyik leggyorsabban növekvő üzleti vállalkozását hozta létre, és az igazgatóság tagjai és jómagam is hálásak vagyunk neki vezetői tevékenységéért. Igazgatóságunk nagy örömmel üdvözli Artie-t és Sebastiant, akik átvezetik majd a WeWorköt a következő fejlődési szakaszba, és megelégedésünkre szolgál, hogy a vállalat továbbra is gyorsan növekszik, és piacvezető pozíciót mondhat magáénak."

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Jimmy Asci, Gwen Rocco
press@wework.com