Klimaatweek: stakeholders Energy Efficient Mortgage Initiative ontmoeten elkaar in Venetië om de oprichting van een energiezuinig hypotheeklabel te bespreken

BRUSSEL--()--In deze belangrijke Klimaatweek lanceert de Europese hypotheeksector de stappen die in de nabije toekomst nodig zijn om een energie-efficiënt hypotheeklabel te creëren. De proefregeling voor leningverstrekking, de adviesraad en ondersteunende organisaties van het Energy Efficient Mortgage Initiative (EEMI) komen in Venetië bijeen om de inspanningen om de Europese en mondiale hypotheekmarkten verder te mobiliseren, te bevorderen en particuliere financiering te kanaliseren om het gebouwenbestand in de EU en daarbuiten “groener” te maken. Het EEMI is een belangrijke reactie van de markt op de onlangs aangekondigde Green Deal van de EU en zal de wereldwijde tenuitvoerlegging ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Luca Bertalot, Energy Efficient Mortgages Initiative Coordinator 
E:  lbertalot@hypo.org 
Tel: +32 2 285 40 35

Contacts

Luca Bertalot, Energy Efficient Mortgages Initiative Coordinator 
E:  lbertalot@hypo.org 
Tel: +32 2 285 40 35