A BitHarp bányászgépei gyors megtérülést biztosítanak az otthoni kriptovaluta-bányászathoz

Wellington, Új-Zéland--()--A kriptovaluták bányászatára szolgáló hardver tapasztalt gyártója, a BitHarp Group Limited ( www.BitHarp.com ) mára az otthonukban, kényelmesen végezhető, nyereséges kriptovaluta-bányászat iránt érdeklődők egyik kedvenc cégévé vált. A vállalat által nemrégiben megjelentetett termékek, a Lyre Miner és a Harp Miner új korszakot nyitottak a kriptovaluta-bányászatban: a kis hőkibocsátású, szinte zajtalanul működő bányászgépek kis helyen is elférnek, és biztonságosan működtethetők lakásokban is. A felhasználók szinte azonnal nyereséget realizálhatnak a kriptovaluta-bányászatból, mivel a bányászat megkezdéséhez mindössze annyit kell tenniük, hogy az előre konfigurált mining rigeket csatlakoztatják az elektromos hálózatra, kiválasztják a bányászni kívánt kriptovalutát, és beviszik a pool adatokat.

A Lyre Miner és a Harp Miner legvonzóbb jellemzője az a képesség, hogy gyors megtérülést biztosítanak használójuknak a mining rigek által elért, a piacon egyedülállóan magas hash rátának köszönhető. A hash ráta a kriptovaluta-bányászgépek feldolgozóképességének általánosan használt mutatója. A bányászok számára a magasabb hash ráta nagyobb profittermelési lehetőséget és több blokkláncbeli jutalmat jelent. Továbbá a Lyre Miner és a Harp Miner alacsony energiafogyasztása a költségcsökkenés révén szintén növeli az elérhető nyereséget.

A Lyre Miner és a Harp Miner hash rátái az alábbiakban találhatók:

Bitcoin: 335 TH/s (Lyre Miner) és 2000 TH/s (Harp Miner)

Litecoin: 55 GH/s (Lyre Miner) és 300 GH/s (Harp Miner)

Ethereum: 14 GH/s (Lyre Miner) és 75 GH/s (Harp Miner)

Dash: 9 TH/s (Lyre Miner) és 50 TH/s (Harp Miner)

"A BitHarp az egyik legelső vállalat ezen a piacon, amely a kriptovaluta-bányászat laikus kedvelői számára olyan termékeket fejlesztett ki, amelyekkel különösebb tudás vagy tapasztalat nélkül is bányászhatnak otthonukban kriptovalutát" - magyarázta Daniel Cox, a BitHarp műszaki igazgatója. "A Lyre Miner és a Harp Miner mining rigeket azzal a céllal terveztük, hogy a kevés hozzáértéssel rendelkező magánszemélyek számára is könnyűvé és elérhetővé tegyük a kriptovaluta-bányászatot. Nagy öröm számunkra, hogy már most számos kezdő bányász nyereséget tud elérni a BitHarp bányászgépek otthoni használatával."

A Lyre Miner és a Harp Miner mining rigekről további információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: https://www.bitharp.com/

Amit a BitHarpról tudni kell…

A BitHarp egy új-zélandi székhelyű, nagy teljesítményű, rugalmasan használható kriptovaluta-bányászgépeket gyártó vállalat, melynek mining rigjei azzal a céllal készülnek, hogy a befektetők számára minél könnyebbé és nyereségesebbé tegyék a kriptovaluta-bányászatot.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Alexa Zimine
alexa@bitharp.com