Moonbug benoemt Nicolas Eglau tot Head of EMEA

Voormalig ProSiebenSat.1 EVP International moet de wereldwijde expansie van het bedrijf versnellen

Moonbug Names Nicolas Eglau as Head of EMEA (Photo: Business Wire)

LONDEN & LOS ANGELES--()--Moonbug, een wereldwijd entertainmentbedrijf dat leuke en veilige content voor kinderen ontwikkelt en distribueert, kondigt vandaag voormalig ProSiebenSat.1 executive Nicolas Eglau aan als Head of EMEA. In deze nieuwe functie zal Eglau gevestigd zijn in Londen en zal hij toezicht houden op de EMEA-gebaseerde business met een focus op het bevorderen van de activiteiten en de groei in internationale markten. Hij zal ook verantwoordelijk zijn voor licenties, partnerschappen en platformdistributie.

Eglau is een doorgewinterde mediamanager die meer dan 15 jaar ervaring meebrengt naar Moonbug. Onlangs was hij Executive Vice President International bij ProSiebenSat.1 Group, waar hij het internationale netwerk van het bedrijf leidde en uitbreidde en toezicht hield op de European Media Alliance en de zakelijke activiteiten buiten Europa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Monica Feig
mfeig@brewpr.com
818-917-0770

Contacts

Monica Feig
mfeig@brewpr.com
818-917-0770