GSMA Partnership Program breidt uit om de grootste IoT-community in Azië-Pacific te creëren

31 operators in 15 landen die innovatieve IoT-oplossingen creëren; APAC IoT-markt bereikt tegen 2025 11 miljard verbindingen

LONDEN--()--Het GSMA APAC IoT Partnership Programme is uitgebreid met meer dan dertig mobiele operators en is daarmee de grootste IoT-gemeenschap in de regio Azië-Pacificië (APAC), kondigde de GSMA vandaag aan. Het programma brengt operators en hun partners samen, waaronder ontwikkelaars, fabrikanten en systeemintegratoren, om best practices te delen, uitdagingen te bespreken en vooruitgang te boeken bij de ontwikkeling van het IoT in de regio. In het kader van dit initiatief hebben 7 operators 9 nieuwe IoT-labs in de regio geopend om te helpen bij de ontwikkeling van nieuwe IoT-gebaseerde oplossingen. APAC heeft de grootste IoT-markt ter wereld en zal naar verwachting tegen 2025 11 miljard aansluitingen bereiken en volgens GSMA Intelligence $386 miljard waard zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For the GSMA
Gearóid Cashman
+44 79 7679 0169
GCashman@webershandwick.com

GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

For the GSMA
Gearóid Cashman
+44 79 7679 0169
GCashman@webershandwick.com

GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com