CTO van ALTANA treedt toe tot de Raad van Bestuur van Velox

Dr. Petra Severit brengt technische en bedrijfsexpertise in de bestuursraad

Petra Severit, PhD, CTO of ALTANA, has joined the Board of Directors of Velox. (Photo: Business Wire)

ROSH HA’AYIN, Israël--()--Velox, de toonaangevende ontwikkelaar van ‘s werelds enige digitale printtechnologie voor massaproductie direct-to-shape (DTS), kondigde de benoeming van Petra Severit, PhD, aan in de Raad van Bestuur. Ze neemt de functie over van Florian Löbermann, PhD, ook van ALTANA, die tot voor kort deel uitmaakte van de Velox Board.

Dr. Severit heeft meer dan 17 jaar gediversifieerde achtergrond in engineering, R&D, innovatie en business. Als Chief Technology Officer en lid van het Executive Management Team voor ALTANA AG, een wereldwijde leider in echte specialty chemicals, is Dr. Severit verantwoordelijk voor het versterken van de innovatie van het bedrijf in verschillende wereldwijde markten en het uitbreiden van ALTANA’s onderzoeks- en kennismanagement voor de verdere winstgevende groei van het bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Joanne Stanway
Rainier Communications
+1 978-273-1473
velox@rainierco.com

Merav Sheffer
Velox Ltd.
+972-3-5138051
merav.sheffer@velox-digital.com

Contacts

Joanne Stanway
Rainier Communications
+1 978-273-1473
velox@rainierco.com

Merav Sheffer
Velox Ltd.
+972-3-5138051
merav.sheffer@velox-digital.com