FLIR introduceert M300-serie maritieme camera’s

De M300-serie combineert thermische en high definition zichtbare beeldvorming om professionele zeelieden, hulpverleners en pleziervaarders een verhoogd situatiebewustzijn en een veiligere navigatie te bieden

FLIR M300 Series thermal imaging cameras for professional mariners and first responders provide safer navigation and increased situational awareness (Photo: Business Wire)

ARLINGTON, Va.--()--FLIR Systems (NASDAQ: FLIR) kondigt vandaag de FLIR M300 Serie aan, een nieuwe generatie maritieme thermische camera’s die geavanceerde bewustmakingstechnologieën, veiligere navigatie en naadloze integratie met boordsystemen levert. De FLIR M300 serie camera’s zijn ontworpen voor de meest veeleisende professionele zeelieden en hulpverleners die opereren in de zwaarste maritieme omgevingen.

De opvolger van de toonaangevende M-serie maritieme camera’s van FLIR, de volgende generatie M300-serie bestaat uit vijf modellen met robuuste en robuuste nieuwe pan- en kantelbehuizingen – vier modellen met de FLIR Boson™-resolutie thermische camerakernen, plus een zichtbaar, high-definition (HD) model.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Tim McDowd
Phone: 503-498-3146
Email: tim.mcdowd@flir.com

Investor Relations:
Carol Lowe
Phone: 703-682-3323
Email: carol.lowe@flir.com

Contacts

Media Contact:
Tim McDowd
Phone: 503-498-3146
Email: tim.mcdowd@flir.com

Investor Relations:
Carol Lowe
Phone: 703-682-3323
Email: carol.lowe@flir.com