Nová generace technologií pro těžbu kryptoměn od firmy BitHarp

WELLINGTON, Nový Zéland--()--Lyre Miner a Harp Miner, dvě nová zařízení pro těžbu kryptoměn od firmy www.BitHarp.com (BitHarp Group Limited), jejichž prodej byl nedávno zahájen, si rychle získávají skvělou pozici na globálním trhu kryptoměn. I přes krátkou dobu od zahájení jejich prodeje se ukazuje, že mají potenciál revolučním způsobem změnit tento průmyslový obor díky superrychlému návratu vložené investice, a to jak pro zkušené těžaře, tak pro ty, kteří s těžbou kryptoměn teprve začínají.

Rychlá návratnost vložených investic je dána vysokou hashovací kapacitou těžebních zařízení Lyre Miner a Harp Miner. Pojmem hashovací kapacita označujeme rychlost s jakou zařízení na těžbu kryptoměn dokáže fungovat.

Čím vyšší je hashovací kapacita zařízení tím rychleji těžař najde následující blok a získá odměnu. A co je pro těžaře ještě lepší je skutečnost, že zařízení Lyre Miner a Harp Miner mají velice nízkou spotřebu energie (600 W, respektive 2400 W).

Hashovací kapacita těžebních zařízení Lyre Miner a Harp Miner je uvedena níže:

Lyre Miner: 335 TH/s pro Bitcoin, 55 GH/s pro Litecoin, 14 GH/s pro Ethereum a 9 TH/s pro Dash

Harp Miner: 2000 TH/s pro Bitcoin 300 GH/s pro Litecoin, 75 GH/s pro Ethereum a 50 TH/s pro Dash

I když se průmyslový obor těžby kryptoměn v posledních letech těší obrovskému růstu a pokroku, velká většina produktů a služeb je vhodných pouze pro velmi zkušené a znalé odborníky na těžbu kryptoměn. Společnost BitHarp je jednou z firem, které si vybraly méně prošlapanou cestičku a vytváří hardware pro těžbu kryptoměn, který je vhodný i pro jednotlivce s nulovou zkušeností a znalostí.

“Pevně věříme, že výhody spojené s těžbou kryptoměn by měly být dostupné pro všechny,” řekl Daniel Cox, technický ředitel firmy BitHarp. “Proto jsme vytvořili dva přednastavené produkty na těžbu kryptoměn, které stačí jen zapojit a spustit bez jakéhokoli dalšího nastavování.”

Více informací o zařízeních Lyre Miner a Harp Miner pro těžbu kryptoměn najdete na webových stránkách https://www.bitharp.com/

O společnosti BitHarp: BitHarp je výrobce zařízení pro těžbu kryptoměn z Nového Zélandu, který vyrábí nejflexibilnější a nejvýkonnější technologie, díky kterým je těžba kryptoměn pro investory jednodušší a ziskovější.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Alexa Zimine
alexa@bitharp.com