Bitharp prezentuje nową technologię w wydobyciu kryptowalut

Wellington, Nowa Zelandia--()--Lyre Miner i Harp Miner, dwie wprowadzone niedawno na rynek platformy wydobycia kryptowalut firmy www.BitHarp.com (BitHarp Group Limited), szybko zdobywają status przełomowej technologii na rynku kryptowalut. W bardzo krótkim okresie od debiutu dwa produkty wykazały się możliwością zrewolucjonizowania dynamicznej branży poprzez oferowanie bardzo szybkich zwrotów z inwestycji zarówno dla doświadczonych wydobywców, jak i początkujących inwestorów zaczynających przygodę z wydobyciem kryptowalut.

Możliwości platform Lyre Miner i Harp Miner w zakresie generacji szybkiego zwrotu z inwestycji wynikają z wysokich tzw. hash rate produktów. Termin hash rate można rozumieć jako szybkość, z jaką pracuje dane urządzenie wydobywcze. Wyższy hash rate zwiększa szanse wydobywcy na wydobycie bloku i otrzymanie nagrody. Jeszcze większe korzyści dla wydobywców wiążą się z tym, że platformy Lyre Miner i Harp Miner charakteryzują się bardzo niskim poziomem zużycia energii, odpowiednio 600 W i 2400 W.

Poniżej krótka prezentacja wartości hash rate Lyre Miner i Harp Miner:

- Lyre Miner: 335 TH/s dla Bitcoin, 55 GH/s dla Litecoin, 14 GH/s dla Ethereum, i 9 TH/s dla Dash.

- Harp Miner: 2000 TH/s dla Bitcoin, 300 GH/s dla Litecoin, 75 GH/s dla Ethereum, i 50 TH/s dla Dash.

Chociaż rynek wydobycia kryptowalut przeszedł w minionych latach ogromne przemiany, zdecydowana większość produktów i usług kierowana jest wyłącznie do doświadczonych ekspertów wydobycia. BitHarp to jedna z pierwszych w branży firm, która obiera mniej tradycyjną ścieżkę i tworzy sprzęt wydobywczy także dla osób bez wiedzy i doświadczenia.

„Wierzymy, że korzyści płynące z wydobycia kryptowalut powinny być dostępne wszystkim - powiedział Daniel Cox, dyrektor inżynierii w BitHarp. - Przekonanie to zainspirowało nas do utworzenia dwóch skonfigurowanych produktów, z których każdy może zacząć korzystać zaraz po podłączeniu”.

Więcej na temat Lyre Miner i Harp Miner można dowiedzieć się na stronie https://www.bitharp.com/

O BitHarp

BitHarp to producent kryptowalut z Nowej Zelandii zajmujący się opracowywaniem najbardziej elastycznych i wysoce wydajnych platform wydobywczych w celu ułatwienia wydobycia i zwiększenia jego dochodowości dla inwestorów.

Alexa Zimine
alexa@bitharp.com