GSMA lanceert Inclusive Tech Lab

GSMA Tech Lab opgezet om inclusieve technologieën te ontwikkelen en te stimuleren, in samenwerking met belanghebbenden uit de sector en ondersteund door de Bill and Melinda Gates Foundation

LONDEN--()--De GSMA kondigde vandaag de lancering aan van het GSMA Inclusive Tech Lab, dat een praktijkgerichte aanpak zal kiezen voor onderzoek, testen en ontwikkeling van de inclusieve technologieën van de toekomst. The Bill and Melinda Gates Foundation heeft drie jaar van financiering voor het GSMA Inclusive Tech Lab verstrekt, en zal zitting hebben in de adviesgroep naast vertegenwoordigers uit de sector, waaronder GoPay, IDEMIA, KaiOS, Mowali, Telenor, de Universiteit van Washington, VEON en Vodafone.

“Met de lancering van het GSMA Inclusive Tech Lab nemen we een gedurfde nieuwe stap om innovatie te ondersteunen en te stimuleren door meer experimenten en de bereidheid om risico’s te nemen,” zegt John Giusti, Chief Regulatory Officer, GSMA. “Het GSMA Mobile for Development programma heeft al een directe impact gehad op het verbeteren van de levens van 58 miljoen mensen. Het Lab biedt ons team van toegewijde ‘technopreneurs’ de mogelijkheid om een ​​praktische aanpak te volgen om de barrières voor economische en sociale inclusie verder weg te nemen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts:
Gearóid Cashman
+44 79 7679 0169
GCashman@webershandwick.com

GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

Media Contacts:
Gearóid Cashman
+44 79 7679 0169
GCashman@webershandwick.com

GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com