Studie onderzoekt het vermogen van Masimo niet-invasieve, continue hemoglobine (SpHb®) om eerdere indicatie van bloedarmoede en de impact van bloedarmoede op de patiëntresultaten te geven

Masimo Radical-7® with SpHb® (Photo: Business Wire)

NEUCHATEL, Zwitserland--()--Masimo (NASDAQ: MASI) kondigde vandaag aan dat in een studie gepubliceerd in Injury, onderzoekers Masimo SpHb® – niet-invasieve, continue hemoglobine monitoring – gebruikten om mogelijke vertragingen in de opsporing van perioperatieve anemie te onderzoeken, beoordeeld met behulp van invasieve, intermitterende laboratoriumhemoglobine waarden bij oudere patiënten die een heupfractuuroperatie ondergingen1. Bovendien onderzochten zij de verbanden tussen a) deze vertraging en de cumulatieve perioperatieve tijd met bloedarmoede, gecontroleerd met behulp van SpHb, en b) de resultaten voor de patiënt (postoperatief delier en mortaliteit of ernstige complicaties).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb
949-396-3376
elamb@masimo.com

Contacts

Masimo
Evan Lamb
949-396-3376
elamb@masimo.com