De oude stad Taierzhuang in China: parel van het slagveld bij het Grote Kanaal van Beijing-Hangzhou in de anti-Japanse oorlog

Aerial Photography of the Ancient City (Photo: Business Wire)

TAIERZHUANG, China--()--Mensen reizen door veel plaatsen in hun leven, maar er is altijd een plek waar elk moment fantastisch wordt.

Hier was ooit een rivierhavenstad die voor het eerst meer dan 2000 jaar geleden werd gesticht aan de rand van een stadsgracht. Het was het “beste dorp van de wereld”: Taierzhuang.

Hier was de plaats van een zeer beroemde en tragische strijd, de gewonnen Slag om Taierzhuang.

De oude stad Taierzhuang van vandaag is een nationale toeristische attractie op 5A-niveau. Alle originele historische bezienswaardigheden, waaronder de anti-Japanse oorlogsslag, de oude stadsmuur, de oude werf, de oude woonwijk, de oude straten, de oude winkels, de oude tempels en de oude hallen zijn allemaal gerestaureerd via geavanceerde technische middelen. Hier kan men verschillende uitvoeringen van uitvoerende kunst vinden, zoals Canal Drumming, Shadow Play en Liuqin Opera, de een na de ander.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ms. Wang Li
Tel: +86632 667 9136
Email: 395057586@qq.com
Website: www.tezgc.com/index.shtml

Contacts

Ms. Wang Li
Tel: +86632 667 9136
Email: 395057586@qq.com
Website: www.tezgc.com/index.shtml