Source Photonics kondigt een uitgebreide portefeuille van 50Gb/s optische zendontvangers voor 5G mid-haul toepassingen aan

Als datasnelheid naar keuze biedt 50Gb/s een mid-haul bandbreedtebehoefte die niet wordt ondersteund door 25Gb/s en economische voordelen genereert ten opzichte van 100Gb/s zendontvangers

DUBLIN--()--Source Photonics, een marktleider op het gebied van optische zendontvangers voor draadloze toepassingen, kondigt een uitgebreide portfolio van 50Gb/s producten aan voor 5G mid-haul toepassingen. De productportfolio van Source Photonics benut 30 jaar ontwikkeling van snelle optische zendontvangers en grote hoeveelheden zendingen naar draadloze, datacenter- en routeringstoepassingen, wat resulteert in een breed portfolio van optische zendontvangers die datasnelheden van 125Mb/s tot 400Gb/s ondersteunen en tussen de 300m en 40 km verzenden.

Source Photonics heeft vroegtijdige investeringen in signaalintegriteit, firmware-ontwikkeling en ongekoelde, snelle DML-verpakkingen ingezet om de meest brede 50G-productportfolio in de sector uit te brengen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jasmin Basal
Marketing Communications
Phone: 818-885-4202
Email: jasmin.basa@sourcephotonics.com

Contacts

Jasmin Basal
Marketing Communications
Phone: 818-885-4202
Email: jasmin.basa@sourcephotonics.com