Visa B2B Connect breidt uit naar 32 nieuwe landen en kondigt integratie met Infosys aan

Uitbreiding zal financiële instellingen helpen bij een snelle en veilige verwerking van wereldwijde grensoverschrijdende betalingen door bedrijven

Visa B2B Connect (Graphic: Business Wire)

SAN FRANCISCO--()--Visa Inc. (NYSE:V) kondigde vandaag aan dat haar Visa B2B Connect netwerk haar bereik heeft verdubbeld – van 30 wereldwijde handelscorridors bij de lancering in juni 2019 tot 62, met het doel om uit te breiden naar meer dan 100 landen in 2020.

Daarnaast integreert Infosys, een wereldwijde leider in de nieuwe generatie digitale diensten en consulting, met het Visa B2B Connect netwerk om Visa B2B Connect toegang te geven tot hun wereldwijd deelnemende financiële instellingen.

Dankzij deze nieuwe verbinding kunnen deelnemende financiële instellingen wereldwijd profiteren van de mogelijkheid om snel en veilig grensoverschrijdende betalingen van bedrijven over de hele wereld te verwerken via Visa B2B Connect.1

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Aida Hadzibegovic
ahadzibe@visa.com
415-805-4242

Contacts

Aida Hadzibegovic
ahadzibe@visa.com
415-805-4242