Fuel50 verdient lof op de HR Innovation Awards for Advancing the Future of Work 2019, uitgeroepen tot beste HR Software & Hardware Startup

LAGUNA NIGUEL, Californië--()--Fuel50, maker van ‘s werelds snelst groeiende talentbelevenisplatform, kondigde vandaag aan dat Zukunft Personal, de grootste vakbeurs voor HR-managers in Europa en Duitsland, een HR Innovation Award heeft toegekend in de categorie Software & Hardware Startup. De HR Innovation Awards zijn een erkenning voor dynamische bedrijven die met hun frisse mindset en baanbrekende producten nieuwe wegen inslaan op HR-gebied. Elk jaar voert Zukunft Personal een uitgebreide evaluatie uit van de inzendingen van de HR Innovation Awards. Als onderdeel van het besluitvormingsproces wordt ook de input van een panel van externe deskundigen, waaronder academici, vertegenwoordigers van de media en zakenmensen, meegenomen in het besluitvormingsproces. Winnende oplossingen worden geselecteerd op basis van hun niveau van innovatie, toegevoegde waarde voor de HR-functie, intuïtief voor de gebruiker en het vermogen om te leveren wat wordt beloofd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Alvin Arquisola
alvin@venturepr.co
(310) 968-8677

Contacts

Media Contact:
Alvin Arquisola
alvin@venturepr.co
(310) 968-8677