Eerste impact-investeerder LeapFrog kondigt een audit aan over de impactprincipes, het bereiken van de hoogste waardering

Marktleider geverifieerd als de beste in zijn klasse over alle 9 werkingsprincipes voor impactmanagement

LONDEN--()--LeapFrog Investments is vandaag de eerste impact-investeerder ter wereld die de resultaten bekendmaakt van een onafhankelijke audit van zijn impact op de Operating Principles for Impact Management, nieuwe industriestandaarden die door de IFC zijn ontwikkeld in overleg met toonaangevende impact-investeerders en andere belanghebbenden. De in april gelanceerde principes bieden gemeenschappelijke disciplines voor het beheer van impact-beleggingen, waardoor de authenticiteit en hoge standaarden voor het meten van de impact worden gewaarborgd. In de onafhankelijke audit door Tideline, een toonaangevend Amerikaans adviesbureau op het gebied van impactadvies, werd LeapFrog beoordeeld als een “Voorbeeld van de beste toepassingen in de sector”, waarbij het Impact Measurement and Management (IMM)-systeem van LeapFrog “een vergevorderd niveau van afstemming over de hele linie van alle negen grondbeginselen” bereikte. Tideline concludeerde dat “LeapFrog’s IMM zich volledig richt op en verder gaat dan de implementatierichtlijnen van de IFC en in de loop van verschillende fondsen is verfijnd en versterkt”.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Laura Kemp-Pedersen
Chief Marketing Officer
Laurakemp-pedersen@leapfroginvest.com
+447585760245

Contacts

Laura Kemp-Pedersen
Chief Marketing Officer
Laurakemp-pedersen@leapfroginvest.com
+447585760245