CGLytics en Glass Lewis stellen een nieuwe norm voor transparantie in de beloning op basis van eigen vermogen

Nieuw vrijgegeven technologie test 11 belangrijke criteria die de belangrijkste volmachtadviseur gebruikt om plannen te beoordelen

AMSTERDAM & LONDEN & SAN FRANCISCO--()--CGLytics, een toonaangevende wereldwijde leverancier van governancegegevens en -analyse, en Glass Lewis, ‘s werelds grootste onafhankelijke leverancier van governance- en engagementbegeleidingsdiensten, kondigden vandaag de lancering aan van het Equity Compensation Model (ECM) van Glass Lewis – een krachtige nieuwe toepassing voor de beoordeling van Amerikaanse op aandelen gebaseerde beloningsplannen, die uitsluitend via CGLytics verkrijgbaar is.

Deze nieuwe toepassing biedt het hele jaar door toegang op aanvraag tot de methodologie van Glass Lewis, die wordt gebruikt om de algemene gunstige effecten van de huidige en toekomstige aandelenplannen te evalueren, met inbegrip van tests op basis van 11 belangrijke criteria.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rob Alport, +44 2071474541

Contacts

Rob Alport, +44 2071474541