The LYCRA Company kondigt nieuwe oplossingen aan voor de circulaire economie in het kader van het Planet Agenda Sustainability Platform

The LYCRA Company Announces New Solutions for the Circular Economy Under Its Planet Agenda Sustainability Platform (Photo: Business Wire)

WILMINGTON, Del.--()--The LYCRA Company kondigt vandaag aan dat ze haar Planet Agenda duurzaamheidsplatform versterkt met de lancering van LYCRA® EcoMade fiber, het eerste merkelasthaan dat gemaakt is met pre-consumer content. Het bedrijf kondigde ook plannen aan om het merendeel van de COOLMAX®- en THERMOLITE® -fiberproducten tegen eind 2021 om te vormen tot gerecycled materiaal. De officiële lancering vindt plaats in Intertextile Shanghai, van 25 tot en met 27 september.

“Het Planet Agenda platform richt zich op het verschaffen van inzichten, technologieën, producten en processen die kunnen bijdragen aan een duurzamere industrie”, zegt Jean Hegedus, directeur duurzaamheid van The LYCRA Company.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Karie Ford
+ 1.302.287.3095
Karie.J.Ford@lycra.com

Contacts

Karie Ford
+ 1.302.287.3095
Karie.J.Ford@lycra.com