A Bitharp erőteljes bányászgépeit most 3 plusz 1 promóció keretében kínálja

Wellington, Új-Zéland--()--A kriptovaluták bányászatára szolgáló nagyteljesítményű számítógépek elkötelezett gyártója, az új-zélandi székhelyű BitHarp (www.bitharp.com), vonzó, 3 plusz 1 promóciós kampányt indított, melynek keretében nemrégiben kiadott termékeiket, a Lyre Miner és a Harp Miner bányászgépet kínálják a vevőknek. A különleges ajánlat október 2-ig érvényes, és az azt igénybe vevő, három gépet megvásárló ügyfelek egy ráadás mining righez juthatnak hozzá teljesen ingyen.

A BitHarp nemrégiben került a figyelem középpontjába két igen hatékony bányászgépének kiadásával. E bányászgépek tervezése során a vállalat prioritásként kezelte a teljesítményt és a felhasználók számára való nyereségtermelést. Az otthon, irodában és adatközpontokban egyaránt használható két mining rig Bitcoin, Litecoin, Ethereum és Dash bányászatára alkalmas. Mind a Lyre Miner, mind a Harp Miner rendkívül erőteljes és kiemelkedő hash-rátát biztosít viszonylag alacsony energiafogyasztás mellett (lásd az alábbi adatokat).

Lyre Miner: 335 TH/s Bitcoin esetén, 55 GH/s Litecoin esetén, 14 GH/s Ethereum esetén és 9 TH/s Dash esetén, 600 W energiafogyasztás mellett.

Harp Miner: 2000 TH/s Bitcoin esetén, 300 GH/s Litecoin esetén, 75 GH/s Ethereum esetén és 50 TH/s Dash esetén, 2400 W energiafogyasztás mellett.

A BitHarp egyik legfontosabb célja az volt, hogy a kevés kriptovaluta-bányászati tapasztalattal vagy ismerettel rendelkező általános befektetők számára is biztosítsák a kriptovaluta-bányászattal elérhető előnyöket. Mindkét termékük előre konfigurált, így a vevők gyakorlatilag azonnal elkezdhetik a bányászatot: mindössze annyit kell tenniük, hogy csatlakoztatják a mining riget az elektromos hálózatra, és kiválasztják a bányászni kívánt kriptopénzt. És ami a legfontosabb: a bányászgépek képesek arra, hogy már igen rövid idő elteltével jelentős megtérülést biztosítsanak tulajdonosaik számára.

"Nagy örömmel indítjuk el 3 plusz 1 promóciós kampányunkat. A BitHarpnál folyamatosan keressük azokat a megoldásokat, amelyekkel a kriptovaluta-bányászatot minél nyereségesebbé tehetjük ügyfeleink számára" - nyilatkozta a BitHarp szóvivője. "Most október 2-ig bárki hozzájuthat négy nagyteljesítményű bányászgépünkhöz mindössze három gép áráért."

A Lyre Miner és a Harp Miner mining rigekről további információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: https://www.bitharp.com/

Amit a BitHarpról tudni kell…

A BitHarp egy új-zélandi székhelyű, nagy teljesítményű, rugalmasan használható kriptovaluta-bányászgépeket gyártó vállalat, melynek mining rigjei azzal a céllal készülnek, hogy a befektetők számára minél könnyebbé és nyereségesebbé tegyék a kriptovaluta-bányászatot.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Média:
Alexa Zimine