Lineage Logistics breidt wereldwijde aanwezigheid verder uit met strategische acquisitie in Europa

~De overname van twee faciliteiten van Van Soest Coldstores in Nederland en België draagt bij aan de snel groeiende Europese voetafdruk van Lineage ~

NOVI, Mich.--()--Lineage Logistics, LLC, ‘s werelds grootste en meest innovatieve leverancier van temperatuurgecontroleerde logistieke oplossingen, heeft vandaag als onderdeel van haar wereldwijde expansie-inspanningen aangekondigd dat het twee faciliteiten heeft overgenomen van Van Soest Coldstores (“Van Soest”), een in Nederland gevestigde organisatie die gespecialiseerd is in de opslag en overdracht van gekoelde en diepgevroren voedingsproducten. De financiële voorwaarden van de transactie werden niet bekendgemaakt.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst heeft Lineage de faciliteiten van Van Soest in Venlo (Nederland) en Rijkevorsal (België) overgenomen om de bestaande aanwezigheid van het bedrijf in beide landen aan te vullen. De vestiging van Van Soest in Gamaren, een joint venture en nieuw opgerichte onderneming, maakte geen deel uit van de transactie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Hendricksen 
Lineage Logistics 
949.247.5172 
mhendricksen@lineagelogistics.com

Contacts

Megan Hendricksen 
Lineage Logistics 
949.247.5172 
mhendricksen@lineagelogistics.com