Celsius Network biedt tot 12% APR aan op USDC, TUSD, USDT en andere stablecoins

De Celsius app biedt de hoogste tarieven in de sector en ondersteunt zes verschillende stablecoins die allemaal tot 12,03% per jaar kunnen verdienen met wekelijks uitbetaalde rente

LONDEN--()--Celsius Network ( https://celsius.network/), het toonaangevende cryptografische platform in de sector, kondigt vandaag aan dat het de rentetarieven voor stabiele muntdeposito’s heeft verhoogd tot 12,03% APR. Gebruikers die ervoor kiezen om rente te verdienen met Celsius Network’s op blockchain-gebaseerde CEL-token kunnen tot 30% meer verdienen dan de 9,25% depositohouders die in natura op hun munten worden betaald. Celsius verhoogt zijn tarieven omdat het consequent een hoger rendement op zijn deposito’s verdient en 80% van zijn inkomsten aan zijn spaarders uitkeert; aangezien het meer verdient, keert het meer uit. In tegenstelling tot andere platforms, zoals Binance, die 20% van haar winst gebruiken om BNB terug te kopen, heeft Celsius haar spaarders op de eerste plaats gezet en consequent meer rendement gegeven aan meer gebruikers dan wie dan ook.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Company Media Contact 
Danna Cahana 
Blonde 2.0 for Celsius 
danna@blonde20.com

Contacts

Company Media Contact 
Danna Cahana 
Blonde 2.0 for Celsius 
danna@blonde20.com