Libelium’s IoT-technologie helpt de doelstellingen van de Verenigde Naties op het gebied van duurzame ontwikkeling te verwezenlijken

ZARAGOZA, Spanje--()--In navolging van de oproep van de Verenigde Naties voor de SDG’s (Sustainable Development Goals) bevordert Libelium de IoT-technologie als een instrument om welvaart te bereiken en tegelijkertijd de planeet te beschermen.

Libelium waardeert en stimuleert de prioritering van duurzaamheidsdoelstellingen om de impact van het IoT op een betere wereld te maximaliseren. Tegenwoordig draagt het IoT bij tot de verbetering van de levenskwaliteit van de burgers en het concurrentievermogen van bedrijven. Investeren in IoT-technologie heeft een directe impact op de verlaging van de productiekosten, een beter gebruik van natuurlijke hulpbronnen, verbetering van de productkwaliteit en naleving van de regelgeving.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Elena García-Lechuz, +34-976-547-492 
pr@libelium.com

Contacts

Elena García-Lechuz, +34-976-547-492 
pr@libelium.com