Solasia kondigt aan dat patiëntenregistratie het beoogde aantal gevallen voor Darinaparsin fase 2 cruciale studie voor T-cellymfoom heeft bereikt

TOKIO--()--Solasia Pharma K.K. (TSE:4597, hoofdkantoor: Tokio, President & CEO: Yoshihihiro Arai, hierna “Solasia”), een gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf gevestigd in Azië, kondigde vandaag aan dat de patiëntenregistratie het beoogde aantal gevallen voor de Darinaparsin Fase 2 studie heeft bereikt.

De Fase 2 studie wordt uitgevoerd als een multinationale, multicentrische, enkelarmige, open-label, niet-gerandomiseerde studie om de werkzaamheid en veiligheid van darinaparsinemonotherapie bij recidiverende of refractaire patiënten met perifere T-cellymfoom (hierna “PTCL”) in Japan, Zuid-Korea, Taiwan en Hongkong te evalueren. Patiënten zullen maximaal 6 cycli van darinaparsine ontvangen, en de werkzaamheid zal worden gemeten met tumorreactie als primaire uitkomstmaatstaf.

Deze studie is een centrale (eind)studie voor PTCL gebaseerd op voorafgaand overleg met de autoriteit. Op dit moment verwacht Solasia de studieresultaten in 2020 bekend te maken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Solasia Pharma K.K. 
Rie Toyoda, Public Relations and Investor Relations, 
Tel. +81 3 5843 8049 
info@solasia.co.jp

Contacts

Solasia Pharma K.K. 
Rie Toyoda, Public Relations and Investor Relations, 
Tel. +81 3 5843 8049 
info@solasia.co.jp