Knopp Biosciences rapporteert gegevens over herstel van functie door KB-3061 in cellulair model van genvarianten die KCNQ2 epileptische encefalopathie veroorzaken

Knopp bevordert de ontwikkeling van Kv7-platformkandidaat naar klinische studies bij een zeldzame pediatrische epilepsie

PITTSBURGH--()--Knopp Biosciences LLC heeft vandaag de resultaten gerapporteerd van preklinische experimenten die aantonen dat KB-3061, het leidende molecuul in het ionkanalenplatform van het bedrijf, de functie van Kv7-kaliumkanalen herstelde in cellen die zijn ontworpen om genvarianten tot expressie te brengen zeldzame, neonatale ziekte KCNQ2 epileptische encefalopathie (KCNQ2-EE).

De gegevens werden gepresenteerd door Michael Bozik, MD, Chief Executive Officer van Knopp, op de Epilepsy Precision Medicine Conference op 16-17 september in Washington, DC. Zijn presentatie omvatte preklinische bevindingen van experimenten uitgevoerd in samenwerking met Edward C. Cooper, MD, Ph.D., universitair hoofddocent neurologie, neurowetenschappen en moleculaire en menselijke genetica aan het Baylor College of Medicine.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media inquiries:
James Heins
james.heins@icrinc.com
203-682-8251

Surabhi Verma
surabhi.verma@icrinc.com
646-677-1825

Contacts

Media inquiries:
James Heins
james.heins@icrinc.com
203-682-8251

Surabhi Verma
surabhi.verma@icrinc.com
646-677-1825