Altasciences verwelkomt twee nieuwe dierenartsen in hun preklinische team

LAVAL, Quebec--()--Altasciences is blij dat het Drs. Andrew Gorman en Sylvia West aan hun team van klinische dierenartsen kunnen toevoegen. Beiden zullen een sleutelrol spelen in het verlenen van klinische zorg, onderzoek en chirurgische ondersteuning, evenals inzichten verschaffen in de ontwikkeling van protocollen.

Dr. Gorman heeft een DVM van VA-MD College of Veterinary Medicine, Blacksburg, VA, en heeft ervaring in diergezondheid in veterinaire ziekenhuizen, Eerste Hulp en onderzoeksinstellingen. Naast zijn eerdere veterinaire functie aan de Columbia University, was Dr. Gorman een actieve deelnemer aan de IACUC en droeg hij bij aan de ingebruikname van het grootste vivarium van Columbia. Dr. Gorman werd een diplomaat van het American College of Laboratory Animal Medicine in 2018.

Dr. West heeft in 2015 haar DVM behaald aan de Tuskegee University School of Veterinary Medicine en heeft ervaring in de verzorging van kleine dieren en de verzorging van proefdieren. Ze voltooide onlangs haar opleiding in laboratoriumdiergeneeskunde, waarin ze de primaire recensent voor IACUC-protocollen was en uitgebreid werkte met alle proefdieren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Julie-Ann Cabana 
Altasciences 
913 304-4505 
jcabana@altasciences.com

Contacts

Julie-Ann Cabana 
Altasciences 
913 304-4505 
jcabana@altasciences.com