Taiwan: Toenemend belang van protontherapie en een bolwerk voor de behandeling van kanker

TAIPEI, Taiwan--()--Er is geen plaats zoals Taiwan waar medische diensten gemakkelijk toegankelijk zijn met kwaliteit en efficiëntie, en wereldwijd jaarlijks bijna 500.000 patiënten en aandacht van dominante leveranciers van medische hulpmiddelen aantrekken.

Kankerbehandeling is een van de medische specialismen die Taiwan erkenning bezorgt in Azië. Het zwaartepunt ligt nu op de protontherapie, waarvan bewezen is dat het een pijnloze manier is om de bestralingsdosis in gerichte tumoren nauwkeurig aan te brengen en de bijwerkingen die zich voordoen in het minimumniveau te houden.

Belangrijke spelers in de protontherapie wedijveren voor Aziatische markten

Ondanks het feit dat protontherapie een veelbelovend alternatief voor kankerbehandelingen aangeeft, is het verre van een mainstream-service die in medische instituten te vinden is. Volgens de statistieken van de PTCOG zijn er tot op heden 82 medische instituten die de therapie aanbieden, waarvan er één in bedrijf is en negen in Taiwan op het punt staan – de hoogste dichtheid in tegenstelling tot de rest van de wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Healthcare+ Expo Taiwan
Silvia Fan
+886 2 2655 7888 Ext.649
silvia@rbmp.org.tw

Contacts

Healthcare+ Expo Taiwan
Silvia Fan
+886 2 2655 7888 Ext.649
silvia@rbmp.org.tw