Mavenir’s Virtualized Radio Access Network (vRAN) gekroond tot ‘Best Ran Technology’ bij 5G Asia voor het tweede jaar in een rij

Open Interfaces op open radiohardware om de netwerkeconomie voor mobiele operatoren opnieuw te definiëren

SINGAPORE & RICHARDSON, Texas--()--Mavenir, een leider in het versnellen van de transformatie van software-netwerken en het herdefiniëren van mobiele netwerkeconomie voor communicatiedienstverleners (CSP’s), werd voor de tweede keer op rij gekroond tot ‘Best RAN Technology’-winnaar voor zijn innovatieve gevirtualiseerde RAN-oplossing (vRAN). Mavenir’s vRAN-technologie met open interfaces op open radiohardware biedt de flexibiliteit om verschillende 4G/5G-implementatieconfiguraties te ondersteunen zonder risico voor bestaande 4G-bedrijven.

In tegenstelling tot de bestaande traditionele Network Equipment Providers, breekt de gevirtualiseerde open RAN-technologie van Mavenir de vendor lock-in situatie, omdat OpenRAN de dynamiek en economie van de huidige markt, waar de kosten hoog blijven als een carrier wordt opgesloten in legacy hardware, volledig verandert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maryvonne Tubb
Mavenir
PR@mavenir.com

Loren Guertin
MatterNow
mavenir@matternow.com

Kevin Taylor
GlobalResultsPR
mavenir@globalresultspr.com

Contacts

Maryvonne Tubb
Mavenir
PR@mavenir.com

Loren Guertin
MatterNow
mavenir@matternow.com

Kevin Taylor
GlobalResultsPR
mavenir@globalresultspr.com