Virgin Voyages onthult high-fashion uniformcollectie ontworpen door Gareth Pugh met een met sterren bezaaide viering tijdens de London Fashion Week

Christina Aguilera verrast de gasten van de Virgin Voyages en de Gareth Pugh Collaboration Launch Party met een live-optreden

Virgin Voyages Reveals High-fashion Uniform Collection Designed by Gareth Pugh With a Star-studded Celebration at London Fashion Week. (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--Virgin Voyages, het nieuwe lifestylemerk dat de reisindustrie opschudt, heeft creaties onthuld uit de stijlvolle nieuwe uniformcollectie van de Britse modeontwerper Gareth Pugh. De collectie werd gisteravond tijdens de London Fashion Week gepresenteerd tijdens een evenement met sterren.

Het evenement in het Londense Royal Opera House werd opgeluisterd door een live verrassingsoptredeng van Christina Aguilera. Christina Aguilera was gekleed door Gareth Pugh in originele ontwerpen met de kenmerkende rode en zwarte tinten van de capsulecollectie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

UK & Europe
North America
Virgin Voyages
Alison Brod Marketing Communications
virgin@alisonbrodmc.com

Contacts

UK & Europe
North America
Virgin Voyages
Alison Brod Marketing Communications
virgin@alisonbrodmc.com