A BitHarp nagy teljesítményű bányászgépeket dobott piacra

Wellington, Új-Zéland--()--A kriptovaluták bányászatára szolgáló számítógépek kiemelkedő gyártója, a BitHarp Group Limited (www.BitHarp.com) örömmel jelenti be két új, nagy teljesítményű, vízhűtéses mining rigje (bányászgép) megjelentetését, amelyek kiváló használati jellemzőkkel és példa nélkül álló nyereségtermelési képességekkel rendelkeznek. A két, Lyre Miner és Harp Miner elnevezésű, magas hash rátát biztosító és ugyanakkor igen alacsony energiafogyasztású bányászgépeket úgy tervezték, hogy azok már egy röpke hónap elteltével befektetési megtérülést biztosítsanak használóiknak.

A rendkívül erőteljes, de ugyanakkor kisméretű Lyre Miner bányászgép helyigénye korlátozott, és számos olyan hasznos alkotórésszel rendelkezik, mint például az érintőképernyős kezelőfelület, amely könnyű működtetést és ellenőrzést teszt lehetővé. A másik újonnan elérhető bányászgép, a Harp Miner közvetlen vízhűtéses (direct liquid Cooling [DLC]) modell, amelynek tervezésénél a biztonságot és a hibatűrést tekintették prioritásnak. A készülék kialakításának köszönhetően kiküszöböli a vízhűtéssel kapcsolatos összes kockázatot, és biztonságos, hatékony és pénztárcabarát ökoszisztémát kínál a kriptovaluta-bányászathoz. A Lyre Miner energiafogyasztása 600 W, a Harp Mineré 2400 W.

A Lyre Minerre és a Harp Minerrel Bitcoin, Litecoin, Ethereum és Dash bányászható az alábbi hash rátákkal.

• Lyre Miner: 335 TH/s Bitcoin esetén, 55 GH/s Litecoin esetén, 14 GH/s Ethereum esetén és 9 TH/s Dash esetén
  • Harp Miner: 2000 TH/s Bitcoin esetén, 300 GH/s Litecoin esetén, 75 GH/s Ethereum esetén és 50 TH/s Dash esetén

A BitHarp megemlítette azt is, hogy két új bányászgépét úgy tervezte és konfigurálta, hogy azok a kevés bányászati tapasztalattal vagy ismerettel rendelkező általános befektetők számára is biztosítsák a kriptovaluta-bányászattal elérhető előnyöket. A könnyen működtethető felhasználói felületnek és a nagy teljesítménynek köszönhetően ezekkel a bányászgépekkel bárki szinte azonnal nyereségesen bányászhat kriptopénzt: egyszerűen csak csatlakoztatnia kell a mining riget az elektromos hálózatra, és már meg is kezdheti a profittermelést.

"A BitHarp termékei forradalmasítják a kriptovaluta-bányászati piacot, mivel bármilyen befektető számára lehetőséget biztosítanak arra, hogy már egy hónap elteltével nyereségesen végezze a bányászatot" - mondta Daniel Cox, a BitHarp műszaki igazgatója.

A Lyre Miner és a Harp Miner mining rigekről további információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: https://www.bitharp.com/

Amit a BitHarpról tudni kell…

A BitHarp egy új-zélandi székhelyű, nagy teljesítményű, rugalmasan használható kriptovaluta-bányászgépeket gyártó vállalat, melynek mining rigjei azzal a céllal készülnek, hogy a befektetők számára minél könnyebbé és nyereségesebbé tegyék a kriptovaluta-bányászatot.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Média:
Alexa Zimine