A The We Company nyilatkozata

NEW YORK--()--A The We Company (a továbbiakban: "a Vállalat") a következő nyilatkozatot adta ki:

"A The We Company nagy várakozással tekint a Vállalat törzsrészvényeinek hamarosan megkezdődő elsődleges nyilvános tőzsdei kibocsátása elé, mely várakozásaink szerint az idei év végére lezajlik. Ezúton szeretnénk megköszönni minden alkalmazottunknak, tagunknak és partnerünknek a számunkra biztosított elkötelezett támogatást."

Ez a közlemény nem tekintendő semmiféle értékpapírra vonatkozó értékesítési ajánlatnak, illetve értékpapírvásárlási ajánlat megtételére való felhívásnak. Bárminemű, értékpapírok eladásával kapcsolatos ajánlattételre, vételi ajánlattételre vonatkozó felszólítás kiadására, illetve az értékpapírok értékesítésére az Amerikai Egyesült Államok 1933. évi Értékpapírtörvénye (Securities Act of 1933) bejegyzésre vonatkozó rendelkezéseinek megfelelően kerül sor. A Vállalat benyújtotta az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [SEC]) a fenti értékpapírokra vonatkozó bejegyzési kérelmet, amely azonban még nem lépett hatályba. A fenti értékpapírok nem értékesíthetők és az azok vételére vonatkozó semmiféle ajánlat sem fogadható el addig, ameddig a bejegyzési kérelem nem lép hatályba. A kibocsátásra vonatkozó előzetes kibocsátási tájékoztató, mihelyt kiadásra kerül, beszerezhető a Vállalattól (115 West 18th Street, New York, New York 10011).

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Kapcsolat:
Jimmy Asci / Gwendolyn Rocco