Verklaring van The We Company

NEW YORK--()--The We Company (het “Bedrijf”) heeft de volgende verklaring afgegeven:

“The We Company kijkt uit naar onze aankomende beursgang, die we verwachten voor het eind van het jaar te hebben afgerond. We willen al onze medewerkers, leden en partners bedanken voor hun voortdurende inzet.”

Dit document vormt geen aanbod voor het verkopen of uitnodiging tot een bod voor het aankopen van waardepapieren. Enig aanbod, enige uitnodiging tot een bod tot aankoop, of enige verkoop van waardepapieren zal plaatsvinden in overeenstemming met de registratievereisten an de Securities Act uit 1933. Een registratieverklaring met betrekking tot deze waardepapieren is ingediend bij de Securities and Exchange Commission, maar is nog niet van kracht geworden. Deze waardepapieren mogen niet worden verkocht en evenmin mogen biedingen tot aankoop worden aanvaard alvorens de registratieverklaring van kracht wordt. Exemplaren van de voorlopige prospectus met betrekking tot het aanbod zijn, wanneer deze eenmaal beschikbaar zijn, verkrijgbaar bij het Bedrijf op 115 West 18th Street, New York, New York 10011.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jimmy Asci / Gwendolyn Rocco
Press@we.co

Contacts

Jimmy Asci / Gwendolyn Rocco
Press@we.co