Nieuwe nCipher HSM as a Service biedt een hoge mate van zekerheid voor organisaties die Cloud-First Strategies adopteren

nShield as a Service biedt on-demand cryptografie met behulp van cloudgebaseerde nCipher-hardwarebeveiligingsmodules (HSM’s) en maakt veilige code-uitvoering in de cloud mogelijk

How nCipher Security nShield as a Service works (Graphic: Business Wire)

CAMBRIDGE, Engeland & SUNRISE, Fla.--()--nCipher Security, een Entrust Datacard bedrijf, kondigt nShield as a Service aan, een cloud-based hardware beveiligingsmodule (HSM) service die organisaties in staat stelt om gevoelige gegevens en applicaties te beschermen en helpt om te voldoen aan compliance-mandaten – eenvoudig en efficiënt, door middel van on-demand cryptografie.

“Organisaties die cloud-first strategieën omarmen, hebben cloud-first encryptie nodig”, zegt Peter Galvin, vicepresident van de strategie, nCipher Security. “Dit betekent dat er sprake is van een geautomatiseerd beheer op afstand en flexibele toegangscontrole, zowel in de cloud als ter plaatse. nShield as a Service maakt het gemakkelijk om een veilige, multi-cloud-versleutelingsstrategie toe te passen, waarbij gebruik wordt gemaakt van dezelfde nShield HSM-organisaties die vandaag de dag ter plaatse worden ingezet.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

nCipher Security
Megan Nemeh megan.nemeh@ncipher.com +1 408 887 5064
Liz Harris liz.harris@ncipher.com +44 7973 973648

Contacts

nCipher Security
Megan Nemeh megan.nemeh@ncipher.com +1 408 887 5064
Liz Harris liz.harris@ncipher.com +44 7973 973648