Verzekeringsleiders en Visa digitaliseren de uitbetalingen voor individuele personen en bedrijven wanneer zij die het meest nodig hebben

Visa werkt samen met klanten en partners via Visa Direct, helpt tijd en kosten te besparen voor verouderde uitbetalingsprocessen

Visa Direct powers real-time insurance payouts, providing people access to their funds when they need it most. (Graphic: Business Wire)

SAN FRANCISCO--()--Noodgevallen zoals autobotsingen of natuurrampen komen wanneer de mensen hen het minst verwachten, en laten individuen onvoorbereid achter om verzekeringsformulieren in te vullen, schadeclaims te bevestigen, en de reparatiewerkplaats en medische uitgaven te betalen. Tijdens deze tijden, is de snelle toegang tot middelen kritiek. Visa is toegewijd aan het werken met innovatieve bedrijven in de verzekeringsindustrie om verouderde en tijdrovende processen die gepaard gaan met de uitbetaling van verzekeringsclaims te helpen ontwikkelen tot bijna real-time 1 toegang tot betalingen wanneer individuen, gezinnen en bedrijven die het meest nodig hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Caylah Novak, Visa Inc.
cnovak@visa.com

Contacts

Caylah Novak, Visa Inc.
cnovak@visa.com