Wipro gepositioneerd als een leider in de IDC MarketScape for Utilities Customer Experience, wereldwijd

EAST BRUNSWICK, N.J. & BANGALORE, India--()--Wipro Limited (NYSE: WIT) (BSE: 507685) (NSE: WIPRO), een toonaangevend wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van informatietechnologie, advies en bedrijfsprocesdiensten, kondigde vandaag aan dat het bedrijf als leider is gepositioneerd in het IDC MarketScape: Worldwide Professional Services Firms for Utilities Customer Experience 2019 Vendor Assessment (doc #US42713318, juli 2019).

Wipro is erkend voor belangrijke sterke punten met inbegrip van leverancier van snelle as as-a-service implementaties van IT-systemen, voor nutsbedrijven en kosteneffectieve kwaliteit van de dienstverlening modellen. De studie evalueerde de Utilities Customer Experience (CX) transformatie en digitale mogelijkheden van 15 dienstverleners en bracht deze in kaart op basis van strategie├źn, mogelijkheden en parameters die verband houden met de marktimpact.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wipro Media Contact:
Purnima Burman
Wipro Limited
purnima.burman@wipro.com

Contacts

Wipro Media Contact:
Purnima Burman
Wipro Limited
purnima.burman@wipro.com