De FAA keurt AerTrak voor Boeing 737 Classic Series Aircraft goed om te voldoen aan het mandaat voor Automatic Dependent Surveillance-Broadcast (ADS-B)-Operations

CORAL GABLES, Fla.--()--De Federal Aviation Administration (FAA) heeft een wijziging van het Supplemental Type Certificate (STC) nr. ST04009NY voor de installatie van AerSale®‘s AerTrak® -systeem op vliegtuigen uit de Boeing 737 Classic-serie uitgebracht om te voldoen aan de regel van de Automatic Dependent Surveillance-Broadcast (ADS-B) Operations, een cruciaal onderdeel van het Next Generation Air Transportation System (Next Gen) van de maatschappij. Vanaf 1 januari 2020 heeft de FAA de opdracht gegeven dat vliegtuigen die in het luchtruim opereren zoals gedefinieerd in 14 CFR § 91.225, uitgerust moeten zijn met een ADS-B Out systeem dat voldoet aan de minimale prestatie-eisen van 14 CFR § 91.227.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lyndelle Nieuwkerk
Telephone: (305) 764-3200
Email: media.relations@aersale.com

Contacts

Lyndelle Nieuwkerk
Telephone: (305) 764-3200
Email: media.relations@aersale.com