Onderzoek PMI onthult topproductiviteitsverhogende AI-technologieën volgens projectmanagers

PHILADELPHIA--()--Project Management Institute (PMI) heeft vandaag zijn Pulse of the Profession® In-Depth Report 2019 gepubliceerd: AI @ Work: New Projects, New Thinking. Het rapport, een begeleidend stuk op AI Innovators: Cracking the Code on Project Performance, onderzoekt hoe kunstmatige intelligentie (AI) de manier waarop projecten wereldwijd worden beheerd en geleverd verandert.

Naarmate AI-projecten de norm worden, moeten projectmanagers beter begrijpen welke technologieën hen zullen helpen bij het stroomlijnen en verbeteren van hun AI-gebaseerde projectwerk – anders lopen ze het risico achterop te raken. Het nieuwe rapport belicht de belangrijkste AI-technologieën die projectleiders momenteel inzetten om de productiviteit van het projectmanagement te verhogen en hoe ze AI-technologieën kunnen integreren in hun totale projectwerk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Ortega
Tel: 610-356-4600 x7030
Mary.Ortega@pmi.org

Contacts

Mary Ortega
Tel: 610-356-4600 x7030
Mary.Ortega@pmi.org